AFSPRAAK MAKEN 2019-06-11T14:41:39+00:00

Samen werken aan een gezond dier

Wat doe je als je dier niet zichzelf is? Zoek je online naar een oplossing of vraag je advies aan anderen? Wellicht vind je niet wat je zoekt, twijfel je of zelf proberen wel de juiste weg is om te bewandelen of mis je professionele begeleiding. Als het probleem te ingewikkeld blijkt om zelf te verhelpen of je wilt graag inzicht van een professional, waarvoor kies je dan? Zoveel keuzes, en daarom ben ik er. Maak het jezelf niet te moeilijk en kies zelf wat jou het best past, inclusief een prijs die bij je past. Online advies, een consult in mijn praktijk of bij jou thuis. Samen werken wij aan de gezondheid van je dier, op de manier zoals jij dat wil.

Online consult of een afspraak in de praktijk

Kies voor gemak met een online consult. Vanuit huis contact via Facetime of Skype en zo je hulpvraag voorleggen. Ondersteuning bij problemen, begeleiding bij specifieke vragen of gewoon sparren over je dier of situatie. Niet zelf onderzoek hoeven doen, maar samenwerken met iemand die er meer van weet. Geen wachttijden, maar snel geholpen worden met dat waar je mee zit.

Liever persoonlijk contact en je dier aan mij laten zien? Maak dan een afspraak in de praktijk. In de ruime, lichte praktijkruimte in Loon op Zand hangt een prettige sfeer. Huisdieren mogen vrij rondlopen en ervaren geen stress. Samen bespreken we je hulpvraag en zoeken naar een oplossing die bij jullie allebei past.

Investering voor een gezond dier

Waar kan ik je bij helpen? Hieronder staan de keuzes voor een consult met daarbij voorbeelden van veelvoorkomende hulpvragen.
Kies de tijd die past bij jouw dier.

Kort consult (15 minuten)

30,-

Lang consult (30 minuten)

50,-

Weet je niet precies hoe lang je nodig hebt? Of liever nog meer tijd reserveren voor je dier? Ook dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Afspraken op locatie

Mocht je liever niet kiezen voor een online consult en wil je afspreken bij jou thuis of op locatie? Dan kan ik ook naar jou en je dier toekomen. Voor paarden en landbouwhuisdieren kom ik altijd naar jou toe op locatie. Ook kom ik graag naar je toe als je een dier hebt dat teveel stress ondervindt van reizen, gedrag wat geobserveerd moet worden in eigen omgeving, huisdieren waarbij de onderlinge relatie moet worden bekeken, dieren die net geopereerd zijn of een eigenaar zonder auto. In al dit soort gevallen vormt een afspraak op locatie een uitkomst. Natuurlijk mag je me ook uitnodigen voor een afspraak op locatie in andere gevallen! Ook een massage- of TTouchbehandeling kan bij het dier thuis in zijn eigen omgeving plaatsvinden. Een consult op locatie duurt minstens 30 minuten naar aanleiding van de hulpvraag en is exclusief reiskosten (€0,20 per km vanaf 5175EA).

Mij uitnodigen bij jou op locatie kan hier
Bel voor een afspraak!