FOTO’S 2019-03-08T14:58:22+00:00

Natuurlijke fotografie

-Voor jou & je dier-

Maak je veel foto’s met je telefoon? Of mis je steeds nét het juiste moment wanneer je een foto maakt? Lukt het niet om je dier of je kind zo op de foto te krijgen zoals je eigenlijk wilt? Wil je iets bijzonders, iets wat je aan de muur zou kunnen hangen en waar je naar blijft kijken? Of wil je zelf ook weleens op de foto met je familie of je dier?

Dán is nu het moment aangebroken dat je een fotoshoot boekt! Als je op zoek bent naar natuurlijke foto’s, waarop je dier, je familie of je evenement professioneel wordt vastgelegd, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens een fotoshoot wordt alles zó gefotografeerd zoals het is, heel natuurlijk, met veel geduld, vertrouwen en plezier. Lees de recensies voor ervaringen!

 

Overtuigd? Stuur dan snel een email naar info@charlotteolsthoorn.nl en dan plannen we samen een fotoshoot, met alle wensen die je maar wil! Of het nu van je hond, je kat, je paard, een ander dier, je kind, je partner, je hele familie of van een evenement is dat je organiseert, alles is mogelijk. Hondenfotografie is daarnaast mijn specialisatie!

 

Twijfel je nog? Laat me dan uitleggen wat een professionele fotoshoot toevoegt! 
  • Oke, je hebt een telefoon, waarmee je waarschijnlijk veel foto’s maakt. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar een telefoon is geen digitale spiegelreflexcamera… Actiefoto’s mislukken keer op keer, beweging vastleggen gaat niet en die mooie wazige achtergrond die je zo graag zou willen, dat krijg je niet voor elkaar. De oplossing? Een fotoshoot! 
  • Oh, wat een leuk moment! Je maakt je klaar om een foto te maken, en net op het moment dat je afdrukt, loopt je dier weg, kijkt je kind de andere kant op of heeft één van je familieleden zijn ogen dicht. En dit gebeurt je niet een keer, nee, te vaak mis je een mooi, leuk of grappig moment. De oplossing? Een fotoshoot! 
  • Je hebt je telefoon of camera’tje in de aanslag, want je weet maar nooit of er een goed fotomoment komt. En die komt er! Snel pak je hem, richt je telefoon of je camera’tje op wat je wil vastleggen, en meteen verandert de sfeer. Je hond komt meteen op je af als je bukt, je kind wil niet op de foto en lacht niet of je familie heeft het te druk om te poseren voor een leuke foto. Wat jammer! De oplossing? Een fotoshoot! 
  • Zóveel foto’s! Allemaal staan ze op je telefoon, je computer of je social media, maar je doet er verder niets meer mee. Hoe leuk zijn het zijn om een boekje te hebben, waar je doorheen bladert en waar je met een lach de mooiste herinneringen weer beleeft? En stiekem zou zo’n grote foto ook wel erg mooi hangen aan de muur of ingelijst in je mooiste fotolijstjes… De oplossing? Een fotoshoot! 
  • En alweer heb je een leuke foto gemaakt, maar weer sta je er zelf niet op! Herkenbaar? Ben jij degene die altijd de foto’s neemt en dus op de mooiste herinneringen ontbreekt? Denk je er weleens aan om samen met je dier, kind of familie op de foto te staan? De oplossing? Een fotoshoot!
Overtuigd? Yes, de beste keus die je kunt maken! Want hoe belangrijk is het in deze tegenwoordige, snelle maatschappij, om ook eens even bewust tijd te maken voor de belangrijkste dingen in je leven én deze vast te leggen? Fotoshoots vinden plaats in het prachtige natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen. Tegen reiskostenvergoeding reis ik ook naar iedere andere locatie die je maar wil! Neem snel contact op via info@charlotteolsthoorn.nl of bel naar 06-51866009.
Bel voor een afspraak!