Gratis dierenadvies 2019-01-16T12:31:49+00:00

Gratis advies voor jou én je dier

-Een gezond dier op een natuurlijke manier, inclusief jij als eigenaar-

Heb je een dier wat je zo gezond mogelijk wil houden? Wil je meer weten over wat je daar zelf aan kunt doen? Of heb je een specifiek onderwerp waarover je meer informatie wil? Leuk, stuur mij dan een berichtje. Hier geef ik je gratis advies over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van natuurgeneeskunde voor dieren, deel ik tips over gezond eten, vertel ik je alles over bewegen met je dier, geef de ultieme ontspanningstips en leg uit hoe je dit allemaal kun integreren in het natuurlijke leefpatroon van je dier én van jou!

Gratis lifestyle advies!

Zoek blogs op onderwerp

Persoonlijk advies?

Hertog van Brabantweg 29
5175EA Loon op Zand
06-51866009

Disclaimer

Deze artikelen zijn slechts bedoeld om informatie te verstrekken. Ieder dier, ieder mens en zijn of haar gezondheidssituatie is uniek. Deze informatie is uitdrukkelijk niet bedoeld voor gebruik in het diagnosticeren of behandelen van specifieke gezondheidsproblemen of ziektes, en mag nooit worden beschouwd als een vervanging van veterinair of medisch advies.
De artikelen op charlotteolsthoorn.nl bevatten uitsluitend algemene handvatten voor een natuurlijk leefpatroon voor dier en mens. Bij acute gezondheidsklachten of verergering van klachten wordt aangeraden contact op te nemen met de behandelend arts.

Bel voor een afspraak!