En toen… was het januari 2021! Allereerst wens ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat al jullie dromen dit jaar mogen uitkomen. Na een weekje uitwaaien aan het strand met mijn honden is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, en daar heb ik heel veel zin in! Veel nieuwe plannen, mooie samenwerkingen, meer online doen: het jaar start goed. Maar tegelijkertijd leven we nog steeds in een vreemde situatie. Mijn werkzaamheden heb ik daarop aangepast en ik neem jullie in deze blog graag mee in deze plannen. Wil jij weten wat er komend jaar staat te gebeuren? Lees dan snel verder!

Voor jou

Met een natuurlijke levensstijl kan jij je fit en blij voelen. Het klinkt heel simpel, maar toch is het soms best lastig om zo’n levensstijl in te voegen in je leefpatroon. Maar dat hoeft het niet te zijn als je stap voor stap begint met het volgen van mijn platform. De snelle veranderingen in de gezondheidswereld en de enorme hoeveelheid aan informatie op internet kunnen soms verwarring geven. Als je niet weet waar en hoe je moet beginnen en je hebt behoefte aan kennis gestoeld op een wetenschappelijke en natuurgeneeskundige achtergrond, dan kan dit platform je helpen. Zie het als een richtlijn om je een stapje in de goede richting te helpen. Voor specifieke vragen over je gezondheid of begeleiding kun je online of offline hulp vragen. Dit is een snelle, gemakkelijke manier om jou te helpen je weer helemaal goed te voelen. Zonder stress, zonder moeite, op een ontspannen manier. Ik weet hoe het voelt als je niet goed weet wat nu te doen, als je twijfelt over wat nu het beste is, maar ook hoe het is om je gehoord te voelen. Want dat is heel belangrijk: keuzes moeten wel bij jou als persoon passen. Samen kijken we daarom naar wat jouw hulpvraag is, wat jij belangrijk vindt en wat voor jou het beste is. Ik hoop dat mijn platform je inspireert, motiveert en jou laat genieten van een natuurlijke en duurzame levensstijl. Gezond leven in balans én genieten, dát is waar het om gaat. Ontdek snel hoe ik jou kan helpen dit jaar!

Psychologie consulten & coaching: online of tijdens een wandeling

1-op-1 Coaching: Natuurlijk in balans
Alle aandacht voor jou in dit intensieve 1-op-1 traject. Je leert meer balans in je leven te implementeren op een manier die bij jou past. Je leert dichter bij jezelf te blijven en te doen wat echt belangrijk is voor jou. 

Coachingswandelingen: Natuurlijk op pad
Ben je liever buiten? In deze wandelingen, met of zonder hond, focussen we ons helemaal op jou. Leer te luisteren naar jezelf, ontdek rust en leer in het moment te leven. Je ontdekt hoe je kunt ontspannen en kunt tegelijkertijd jouw verhaal kwijt.

Coaching met jouw hond: In balans met je hond
Samen met je eigen dier op zoek naar meer balans in je leven. Volg samen het coachingstraject en ontdek hoe je dier jou kan helpen bij de voor jou belangrijke dingen in het leven.

Dierondersteunde therapie: Natuurlijk met honden
Exclusieve therapeutische ondersteuning met honden. Voel je prettiger door de aanwezigheid van mijn hond(en), deel je verhaal en krijg inzicht in wat je kunt doen om je beter in je vel te voelen.

Voor jouw dier

Je wil je dier op een natuurlijke manier begeleiden bij medische klachten en gedragsproblemen. Je dier weer goed in zijn vel zien. De band met jou ondersteunen en versterken. Wat je wil is dat jouw dier zich gezond en gelukkig voelt, zodat jij en je dier optimaal van elkaar kunnen genieten. Dan zit je hier op de juiste plek. Samen werken aan een gezond dier, dat is wat ik wil. Met mij samenwerken betekent dat ik er voor jou ben. Voor je dier. Alle vragen die je hebt, kun je aan mij stellen. Samen gaan we aan de slag op een manier die bij jou past, met een prijs die bij je past. Een consult per mail, online of op locatie. Of boek één van de specials, speciaal ontwikkeld voor jouw dier. Samen werken wij aan een gelukkig en gezond dier, op de manier zoals jij dat wil. Hieronder vind je de consulten & specials die ik aanbied in deze COVID tijd.

Consulten: per mail, online of op locatie buiten

EMAIL CONSULT
Je hebt een vraag over je dier, waarop je het antwoord niet kunt vinden. Een algemene vraag over zijn gezondheid of over gedrag. Of je zit ergens mee. Misschien ben je op zoek gegaan naar informatie en lees je veel tegenstrijdigheden of is jouw situatie nét wat anders dan je op google vindt. Je wil graag een antwoord, van iemand die onafhankelijk is. Wellicht ben je al eerder bij mij geweest en heb je nog een andere vraag over je dier. Dan is dit voor jou een goede optie. Leg me jouw vraag voor en ontvang uitgebreid advies per mail.

ONLINE CONSULT
Kies voor gemak met een online consult. Gewoon vanuit huis live contact met mij via Facetime of Skype en zo je hulpvraag voorleggen. Uitgebreide ondersteuning bij problemen op medisch of gedragsgebied, begeleiding bij preventieve vragen of gewoon overleggen over je dier of situatie. Niet zelf onderzoek hoeven doen, maar samenwerken met iemand die er meer van weet. Geen wachttijden, maar snel geholpen worden met dat waar je mee zit. Kies voor een kort consult als je dier acute klachten heeft of als je op zoek bent naar een algemeen advies. Kies voor een lang consult als je dier meerdere of chronische klachten heeft, langlopende problemen of als je uitgebreid advies wil. Na afloop ontvang je mijn advies per mail.

CONSULT OP LOCATIE
Soms is het voor jou niet mogelijk om een online consult te boeken of is het nodig een dier in zijn eigen omgeving te bekijken. Dan kom ik ook op locatie en neem ik alles mee wat ik nodig heb om buiten een compleet consult te kunnen doen. Voor paarden en landbouwdieren kom ik uiteraard ook op locatie. We voeren een goed gesprek en behandelen alles waarover jij vragen hebt. Ik onderzoek je dier, maar zorg er altijd voor dat het dier geen stress ondervindt. Voor een consult op locatie worden reiskosten berekend.

Specials: ook per mail, online of op locatie buiten

PUPPY OF KITTEN SPECIAL
Gefeliciteerd, je krijgt een pup of kitten of hebt er net één! Je wil je nieuwe huisgenoot graag een zo goed mogelijke start geven in het leven. Liever op een zo natuurlijk mogelijke manier. Maar waar begin je, hoe doe je dat? Wat is de gezondste en meest passende voeding voor jouw pup of kitten én jouw situatie? Hoe daag je hem voldoende uit, maar zonder hem te overprikkelen? Wat kun je wel en wat kun je nog niet qua beweging? Hoe zorg je ervoor dat jouw pup of kitten voldoende rust en zich overal leert ontspannen? Daar kom je achter in dit speciale consult, waarin je advies krijgt dat specifiek gericht is op jouw dier. En je hebt de mogelijkheid om al jouw andere vragen ook te stellen. Een goede voorbereiding is het halve werk! 

SENIOREN SPECIAL
Je hebt een senior in huis, het mooiste wat er is. Je merkt kleine veranderingen op en wil weten hoe je hier het best mee kunt omgaan. Hoe je ervoor zorgt dat jouw dier op een zo comfortabele manier oud kan worden. Misschien wordt hij wat stijver, komt moeilijker omhoog na het slapen. Wordt wat dover, hoort het allemaal niet meer zo goed. Wellicht krijgt hij last van wat ouderdomskwaaltjes. Jij wil hem zo gelukkig en gezond mogelijk houden. Wat kun je doen met voeding en supplementen? Hoe zorg je ervoor dat jouw dier nog genoeg uitdaging krijgt? Hoe pas je de beweging aan aan jouw ouder wordende dier? Hoe zorg je ervoor dat jouw senior voldoende rust krijgt? Misschien heb je nog andere vragen. In dit speciale consult leer je hoe je jouw dier zo fit mogelijk houdt!

ADVIES SPECIAL
Starten met een natuurlijke levensstijl kan best lastig zijn, zeker als je nog niet zo bekend bent met natuurlijke gezondheidszorg. Er is ook zoveel te ontdekken! Waarschijnlijk heb je al wat dingen gelezen, misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarvoor ben ik er. Ik help je. Ik geef je algemeen advies over voeding, uitdaging, beweging en ontspanning. Leer je over vaccinaties, ontwormingen en natuurlijke vlo- en tekenbehandelingen en beantwoord al je vragen. Misschien ben je al wel bekend met natuurlijke gezondheidszorg en wil je een algemene check van je dier. Hoe zit jouw dier in zijn vel en wat kun je doen om hem nog gelukkiger en gezonder te laten worden? Daarvoor is een advies consult uitermate geschikt.

VOEDINGSSPECIAL
Voeding. Wat mij betreft dé basis van gezondheid. Maar wat is er veel keus! Wat moet je nu kiezen? Zoveel soorten, zoveel merken. Je weet het niet meer. Waar moet je beginnen? Daar help ik je bij. Samen met jou kijk ik naar wat voor jouw dier het meest passend is. Ik kijk ook naar jouw situatie. Wat wil je wel of niet en wat is je budget? Misschien heeft je dier een bepaalde klacht. Je wil dan een voeding kiezen die daar het best op aansluit. Ook daar help ik je mee. Samen kijken we niet alleen naar de hoofdvoeding, maar ook naar snacks, kluiven en supplementen, als dat nodig is. Deze voedingsspecial is uitermate geschikt als jij wegwijs wil worden in de voedingswereld!

Meer weten over hoe ik jou of jouw dier kan helpen?

Zoals je ziet bied ik voorlopig alleen consulten per mail of online aan, op locatie buiten of tijdens een wandeling. Je hebt zelf de keuze om te kiezen voor een consult per mail, online begeleiding via FaceTime of Skype, of om te kiezen voor een consult op locatie of op wandeling. Wat voor jou het best voelt en uitkomt. Dit jaar ga ik ook online cursussen en masterclasses aanbieden. Abonneer je op het blog, volg me op Facebook of Instagram of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van het laatste nieuws! Ik hoop dat je nu een idee hebt van wat ik doe én waarvoor je bij mij terecht kan. Heb je nog een vraag of kan ik je helpen? Mail me dan snel.

Foto: Charlotte Olsthoorn Fotografie