Het is alweer 1 oktober en de herfst lijkt er nu toch echt aan te komen. Ik vind het heerlijk; de herfstkleuren, regen, sweaters, dekentjes… Maar voor mij staat oktober ook in het teken van belangrijke én mooie zaken, die ik graag in deze maand benadruk. Vanaf deze maand ga ik mij daarom iedere maand richten op een bepaald thema wat wat mij betreft meer aandacht mag krijgen. Voor oktober start ik met 3 geweldige acties. Lees snel verder om te kijken of er iets voor jou bij zit!

#1 VOOR JOU: het #emotionalwellness traject

Oktober is emotional wellness month. Wist je dat jouw emotionele welzijn heel veel effecten heeft op je algemene gezondheid? Mentale en emotionele stress kan zorgen voor negativiteit, een verzwakt immuunsysteem en een slechtere gezondheid. Emotioneel welzijn wijst naar de vaardigheid om op een gezonde, positieve manier met je gevoelens en de stress van ons dagelijks leven om te gaan. Door te leren hoe je dit doet, kun je positieve veranderingen in je leven maken en de leiding nemen over jouw emotionele welzijn. Dit is iets waar wij als Nederlanders misschien niet zo vaak over willen praten, maar wat wel heel veel invloed heeft op hoe je je voelt!

Emotionele intelligentie is een belangrijk onderdeel van jouw emotionele welzijn en dit is bijvoorbeeld erg belangrijk in je professionele leven. Het uiten van je gevoelens met respect, door open communicatie, is ook iets wat je hierdoor ontwikkelt. Dit helpt je op zijn beurt weer om goede relaties op te bouwen. Maar wist je dat slaap je dagelijkse leven, je gevoelens en je emotionele welzijn ook sterk beïnvloed? Zelfvertrouwen, jezelf en je mentale gezondheid kennen en het praten met anderen (zoals met mij!) helpt je om je emotionele welzijn op te bouwen, net als het goed omgaan met stress. 

In ons drukke leven kan dit heel lastig zijn en zijn we geneigd te weinig tijd voor onszelf te nemen. Met onze hectische roosters, apparaten die constant laten weten dat er wéér iemand is die iets van ons wil en de onzekere tijden waarin we op dit moment leven, is het nog belangrijker om een gevoel van kalmte en balans te behouden. Deze maand help ik jou daarmee. Wil jij ook leren niet altijd aan te staan en regelmatig een time out te nemen? Een gezonde emotionele balans te vinden, die je helpt om gezonde keuzes te maken, mooie relaties op te bouwen en jouw doelen te bereiken? Te kunnen omgaan met stress en om jezelf gemotiveerd te houden? 

Herken je dit…?

  • Je hebt het gevoel dat het dagelijks leven de leiding heeft over jou, en niet andersom
  • Je hebt snel last van stress en wil hiermee leren omgaan
  • Je neemt te weinig tijd voor jezelf
  • Je slaapt slecht of te kort
  • Je hebt moeite om gezonde relaties op te bouwen of te behouden
  • Je wil dingen veranderen in je leven, maar weet niet hoe

Dan is het #emotionalwellness traject echt iets voor jou! Hierin geef ik je handvatten hoe je kunt vertragen, hoe je je drukke leven kunt resetten en kunt reflecteren op jouw leven, waar je nu staat en wat je nog graag zou willen. Ik leer je jouw mentale gezondheid en persoonlijke welzijn een prioriteit te maken. Je leert hoe je je gevoelens kunt herkennen, ze niet te onderdrukken, maar juist in te checken met je emoties en hoe je de juiste balans terug kunt vinden. 

Ik snap hoe jij je voelt. Ik liep mezelf ook voorbij, hield te weinig rekening met mijn eigen persoonlijke grenzen. Ging mee met de flow van het dagelijks leven, tot het genoeg was. Inmiddels kan ik goed relativeren en heb ik een goede balans gevonden in mijn leven. Dat ging niet vanzelf, maar mijn ervaring gaat jou ook helpen.
Wil jij dit ook? Maak dan snel een afspraak en volg het traject van 4 weken (1 uur per week + begeleiding per mail) nu voor slechts €270 en ontvang 10% korting!  

#2 VOOR JE DIER: het #asielhond consult

In oktober zet ik alle honden uit het asiel of uit het buitenland in het zonnetje. Het is deze maand namelijk adopt a shelter dog month. Het adopteren van een hond uit het asiel of van een buitenlandse hond is zó waardevol voor de hond in kwestie en het leven wat zij daarna mogen aangaan is vaak heel anders dan de situatie waaruit zij kwamen. Om deze honden te zien opbloeien is geweldig! Maar: soms gaat het niet meteen van een leien dakje en speciaal daarvoor bied ik deze maand het speciale #asielhond consult aan, zowel in de praktijk als online! 

Ik help je met alle vragen die je hebt over je hond. Misschien heb je je hond al langer, of misschien is hij of zij er net, dat maakt niet uit. Misschien heeft je hond een medisch probleem. Ik help jou door je hond op een natuurlijke manier te behandelen. Ik zoek naar de oorzaak van het probleem en pak de kern aan, niet alleen de symptomen. Ik kijk naar wie jouw hond is, wat hij heeft meegemaakt en wat voor hem de juiste aanpak is. Stress wordt vermeden en de hond wordt in zijn waarde gelaten. Iets wat ik ontzettend belangrijk vind! Misschien heb je vragen over zijn gedrag. Ook daarbij kan ik je helpen. We kijken naar de beste oplossingen voor jouw hond, zodat hij zich beter in zijn vel kan gaan voelen en ik geef jou handvatten mee hoe ermee om te gaan. Maar misschien wil je graag werken aan de relatie met je hond, iets wat ik me goed kan voorstellen als je een nieuwe hond hebt! Samen gaan we aan de slag, leer ik je hoe je je hond beter kunt lezen en begrijpen en geef ik je tips en tricks mee om te gaan werken aan een goede band met je hond. 

Herken je één van deze dingen in jouw hond…?

  • Is verlegen of angstig in bepaalde situaties
  • Heeft snel last van diarree of braken
  • Snapt nog niet wat je van hem verlangt
  • Heeft jeuk of andere huidproblemen
  • Is bang
  • Is vaak een dagje niet lekker
  • Sloopt of kan niet goed alleen zijn
  • Is te dun of juist te dik
  • Laat agressief gedrag zien
  • Heeft terugkerende oorontstekingen
  • Blijkt niet zindelijk te zijn of plast in bepaalde situaties
  • Lijkt jou niet leuk te vinden of wil niet mee wandelen
  • Bewaakt zijn eten of speeltjes

Dan is het #asielhond consult echt iets voor jou. Samen gaan we aan de slag om jouw hond zich helemaal goed te laten voelen! Op een natuurlijke manier, zonder extra belasting voor het lichaam.
Wil jij dit ook? Boek dan snel een (online) consult voor slechts €50 en ontvang 10% korting. Heb je een andere vraag, dan ben je natuurlijk ook welkom! 

#3 VOOR JULLIE SAMEN: fotoreportage voor alle rescues

De laatste promo voor de maand oktober sluit een beetje aan bij de andere promo’s. Zoals jullie misschien wel weten, is mijn passie fotograferen. Het allerliefst fotografeer ik honden, alleen of met hun baasjes. Ik vind niets mooier dan de band tussen hond en eigenaar op de foto zetten, maar het is altijd mijn doel om de hond op de foto te zetten zoals hij of zij ook daadwerkelijk is. Omdat het deze maand adopt a shelter dog month is, heb ik dan ook een actie voor alle honden die geadopteerd zijn uit het asiel, uit het buitenland zijn gekomen of herplaatst zijn bij jou. 

Maak je veel foto’s met je telefoon? Of mis je steeds net het juiste moment wanneer je een foto maakt? Lukt het niet om je hond zo op de foto te krijgen zoals je eigenlijk wilt? Wil je iets bijzonders, iets wat je aan de muur zou kunnen hangen en waar je naar blijft kijken? Of wil je zelf ook weleens op de foto met je hond?

Dan is nu het moment aangebroken dat je een fotoreportage boekt! Als je op zoek bent naar natuurlijke foto’s, waarop je hond professioneel wordt vastgelegd, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Tijdens een fotoshoot wordt alles zo gefotografeerd zoals het is, heel natuurlijk, met veel geduld, vertrouwen en plezier. Ook als je hond niet los kan, is dat geen probleem!

Wil jij…

  • Professionele foto’s van jouw hond of van jullie samen?
  • Portretfoto’s met een wazige achtergrond?
  • Scherpe actiefoto’s?
  • Herinneringen vastleggen?
  • Mooie foto’s waar je daadwerkelijk iets mee doet, zoals aan de muur hangen?

Dan is deze fotoreportage voor alle honden uit het asiel of uit het buitenland echt iets voor jou! Hoe belangrijk is het om in de huidige, snelle maatschappij ook eens even bewust tijd te maken voor de belangrijkste dingen in je leven en deze vast te leggen?
Neem snel contact op en begin met het maken van je herinnering. Betaal nu slechts €50 in plaats van €100 en ontvang 3 foto’s op hoge resolutie! Meer zien van mijn werk? Kijk dan op mijn fotowebsite: Charlotte Olsthoorn Fotografie

Voorwaarden: Fotoreportages vinden plaats in het prachtige natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen of op het strand in Zeeuws-Vlaanderen. Tegen reiskostenvergoeding reis ik ook naar iedere andere locatie die je maar wil! De reportage duurt een half uur. De actie is geldig voor 1 hond. Heb je meerdere honden, dan is het tarief x het aantal honden en wordt de tijd verlengd. De fotoreportage hoeft niet in de maand oktober plaats te vinden, maar dient wel te worden geboekt en aanbetaald te worden in deze maand. Wil je meer foto’s bestellen, dan kan dat voor €7,50 per foto. 

Volg je ons al op Instagram? Kijk snel op www.instagram.com/charlotteolsthoorn.nl!