Gratis advies voor jouw dier

Ook jij kunt zelf al werken aan een happy & healthy dier! Ik geef je tips en tricks om je dier nog gelukkiger en gezonder te laten worden. Helemaal gratis, omdat ik weet hoe fijn het is als je ziet dat jouw dier zich goed in zijn vel voelt!

{dier} Gratis dierenadvies2020-11-18T16:38:36+01:00

.

De 3 leukste promo’s voor oktober!

De 3 leukste promo’s voor oktober! Het is alweer 1 oktober en de herfst lijkt er nu toch echt aan te komen. Ik vind het heerlijk; de herfstkleuren, regen, sweaters, dekentjes… Maar voor mij staat oktober ook in het teken van belangrijke én mooie zaken, die ik graag in deze [lees meer...]

Een nieuwe start!

Een nieuwe start! En wat voor één! Nu mijn praktijk voor natuurlijke (dier)gezondheid en psychologie door de Corona crisis grotendeels heeft stilgelegen, heb ik veel tijd gehad om na te denken over waar ik heen wil met mijn werk. Ik vind mijn werk écht heel mooi en geniet er oprecht [lees meer...]

Go to Top