Gratis advies voor jouw dier

Ook jij kunt zelf al werken aan een happy & healthy dier! Ik geef je tips en tricks om je dier nog gelukkiger en gezonder te laten worden. Helemaal gratis, omdat ik weet hoe fijn het is als je ziet dat jouw dier zich goed in zijn vel voelt!

{dier} Gratis dierenadvies2021-01-25T11:04:12+01:00

.

2021: stay tuned!

En toen… was het januari 2021! Allereerst wens ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat al jullie dromen dit jaar mogen uitkomen. Na een weekje uitwaaien aan het strand met mijn honden is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, en daar heb ik [lees meer...]

De 3 leukste promo’s voor oktober!

Het is alweer 1 oktober en de herfst lijkt er nu toch echt aan te komen. Ik vind het heerlijk; de herfstkleuren, regen, sweaters, dekentjes… Maar voor mij staat oktober ook in het teken van belangrijke én mooie zaken, die ik graag in deze maand benadruk. Vanaf deze maand ga [lees meer...]

Welke hond past bij mij? Doe hier de test!

Je hebt besloten een hond te willen. Leuk! Misschien wordt het je eerste hond, misschien heb je al eerder een hond gehad, of misschien heb je er al één (of meerdere) en wil je er nog één bij. Zoveel rassen, zoveel keuze. Maar wat past bij je? Kies je voor [lees meer...]

Een nieuwe start!

En wat voor één! Nu mijn praktijk voor natuurlijke (dier)gezondheid en psychologie door de Corona crisis grotendeels heeft stilgelegen, heb ik veel tijd gehad om na te denken over waar ik heen wil met mijn werk. Ik vind mijn werk écht heel mooi en geniet er oprecht van als ik [lees meer...]

Go to Top