.

IN MIJN PRAKTIJK

In mijn praktijk, op een prachtige plek aan de rand van de bossen van nationaal park De Loonse en Drunense Duinen, wil ik jou en je dier een plek bieden waar je terechtkunt met al je vragen. Misschien is je dier ziek, heeft hij of zij bepaald gedrag waar je graag samen aan wilt werken, wil je advies voor of over je dier of misschien wil je meer te weten komen over de band tussen jullie. In mijn praktijk creëer ik een veilige plek voor jouw dier en voor jou. Zonder stress, vol rust. Samen gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Vaak blijven we in de praktijk, maar soms maken we een wandeling door de bossen en onderzoeken we op die manier hoe we jou en je dier kunnen helpen. Gemiddeld komen dieren met klachten ongeveer 3 keer terug, al naar gelang de klacht.

.

EEN CONSULT

In een consult kun je me alle vragen stellen die je hebt. Samen gaan we aan de slag, op een manier die bij jou en je dier past, met een prijs die bij jou past. Een consult online, in mijn praktijk of bij jou thuis of op locatie, aan jou de keus. Nadat je een afspraak gemaakt hebt, ontvang je een intakeformulier, waarin je mij je hulpvraag uitgebreider laat weten. Tijdens het consult stel ik je heel veel vragen, want ik wil een totaalplaatje krijgen. Al deze informatie heb ik nodig om tot de kern van het probleem te komen. Naast deze uitgebreide anamnese doe ik een fysiek onderzoek, een bewegingsonderzoek en een aromatest. Na afloop ontvang je per mail jouw persoonlijke behandelplan. Kom je voor advies, dan bespreken we al jouw vragen en bekijken wat voor jouw dier geschikt is.

.

LOS CONSULT

75
  • Wil je een algemene check van je dier? Wil je weten hoe je je pup/kitten of senior het beste kunt begeleiden in deze levensfase? Wil je advies over een bepaald onderwerp, zoals voeding, vaccinaties, natuurlijke vlo- en tekenbestrijding of castratie/sterilisatie? Of heeft je dier sinds kort medische of gedragsklachten en wil je daar snel op inspringen? Dan kun je kiezen voor een los consult. Na dit consult kun je snel aan de slag met het stappenplan wat ik voor je dier maak.

.

BEHANDELTRAJECT

190
  • Wanneer je dier al langer last heeft van medische of gedragsklachten, is dit intensieve traject zeer geschikt. Met dit traject hebben we de mogelijkheid om je dier op een uitgebreide manier te helpen middels een intakeconsult en twee vervolgconsulten.

.

TARIEVEN

Eerste consult of adviesconsult (60 tot 75 minuten) € 75,-
Inclusief: uitgebreide anamnese, fysiek onderzoek, bewegingsonderzoek, aromatest, een bespreking van het totaalplaatje met betrekking tot voeding, beweging, mentale uitdaging en ontspanning, persoonlijk advies over vaccinaties en de natuurlijke behandeling van vlooien, teken en wormen indien gewenst en een persoonlijk behandelplan per mail.

Vervolgconsult (45 minuten) € 65,-
Inclusief: bespreking van de voortgang en evaluatie van de behandeling, antwoord op de nog aanwezige vragen en/of problemen en een vervolg op het behandelplan per mail.

TTouch-/massageconsult (30 minuten) € 45,-
Inclusief: behandeling met behulp van TTouch of massage, al naar gelang de klacht. Speciaal bedoeld voor dieren die niet lekker in hun vel zitten vanwege medische klachten of gedrag.

Emailconsult € 25,-
Inclusief: het stellen van algemene vragen over jouw dier per mail en een uitgebreide reactie van mijn kant met antwoord, specifiek op jouw dier gericht.

.

VOORWAARDEN

Mijn praktijk is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00-12.00 uur en op woensdag van 09.00-17.00 uur. In overleg kan er ook ’s avonds of in het weekend een afspraak worden gemaakt. Er komt dan wel een toeslag van 50% bij. Alle consulten, met uitzondering van TTouch- en massageconsulten, kunnen ook online plaatsvinden. Tarieven zijn exclusief eventueel in te zetten middelen en reiskosten voor een consult aan huis of op locatie. De reiskosten zijn €0,21 per kilometer vanaf 5175EA, Loon op Zand. Zeg bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren af, zodat het consult niet tegen het gebruikelijke tarief in rekening wordt gebracht. Op alle consulten gelden de algemene voorwaarden. Er wordt aangenomen dat deze bekend zijn voor het consult.
.