.

Samen werken aan een gezond dier, dat is wat ik wil. Jij wilt je dier op een natuurlijke manier begeleiden bij medische klachten en gedragsproblemen. Je dier weer goed in zijn vel zien. De band met jou ondersteunen en versterken. Wat je wilt is dat jouw dier zich gezond en gelukkig voelt, zodat jij en je dier optimaal kunnen genieten. Dan zit je hier op de juiste plek. Met mij samenwerken betekent dat ik er voor jou ben. Voor je dier. Alle vragen die je hebt, kun je aan mij stellen. Samen gaan we aan de slag op een manier die bij jou past, met een prijs die bij je past. Een consult online, in mijn praktijk of bij jou thuis of op locatie. Samen werken wij aan een gelukkig en gezond dier, op de manier zoals jij dat wilt.

.

LOS CONSULT

75
  • Wil je een algemene check van je dier? Wil je weten hoe je je pup/kitten of senior het beste kunt begeleiden in deze levensfase? Wil je advies over een bepaald onderwerp, zoals voeding, vaccinaties en natuurlijke vlo- en tekenbestrijding? Of heeft je dier sinds kort klachten en wil je daar snel op inspringen? Dan kun je kiezen voor een los consult. Na dit consult kun je snel aan de slag met het stappenplan wat ik voor je dier maak.

.

BEHANDELTRAJECT

190
  • Wanneer je dier al langer last heeft van medische of gedragsklachten, is dit intensieve traject zeer geschikt. Met dit traject hebben we de mogelijkheid om je dier op een uitgebreide manier te helpen middels een intakeconsult en twee vervolgconsulten.

.

MOGELIJKHEDEN

Eerste consult (60 tot 75 minuten) € 75,-

Inclusief: uitgebreide anamnese, fysiek onderzoek, aromatest, een bespreking van het totaalplaatje met betrekking tot voeding, beweging, mentale uitdaging en ontspanning, persoonlijk advies over vaccinaties en de natuurlijke behandeling van vlooien, teken en wormen indien gewenst en een persoonlijk behandelplan per mail.

Vervolgconsult (45 minuten) € 65,-

Inclusief: bespreking van de voortgang en evaluatie van de behandeling, antwoord op de nog aanwezige vragen en/of problemen en een vervolg op het behandelplan per mail.

Advies consult (30 minuten) € 45,-

Inclusief: advies over een bepaald onderwerp, gericht op jouw dier en situatie, zoals voeding, vaccinaties, natuurlijke vlo- en tekenbestrijding, vuurwerkangst, TTouch of massage of het begeleiden van een puppy/kitten of senior.

Emailconsult € 25,-

Inclusief: het stellen van algemene vragen over jouw dier per mail en een uitgebreide reactie van mijn kant met antwoord, specifiek op het dier gericht.

.

VOORWAARDEN

Zowel eerste als vervolg- en adviesconsulten kunnen ook online plaatsvinden. Tarieven zijn exclusief eventueel in te zetten middelen en reiskosten voor een consult aan huis of op locatie. De reiskosten zijn €0,20 per kilometer vanaf 5175EA, Loon op Zand. Indien u een afspraak wilt annuleren of verzetten, hoor ik dit graag uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Daarna ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. 
.
Op alle consulten gelden de algemene voorwaarden. Er wordt aangenomen dat deze bekend zijn bij de cliënt voorafgaand aan het consult. Klik hier om naar de algemene voorwaarden te gaan. 
.