GRATIS VOOR JOU

Naast “eat well, play hard, get outside & have fun” kun je op veel meer manieren werken aan meer balans in je leven. Ik geef je tips en tricks om je leven op een positieve manier te veranderen. Helemaal gratis omdat ik weet hoe fijn het is als je je leven gaat leiden zoals jij eigenlijk wil!

{mens} Gratis2021-01-25T11:45:23+01:00

Gratis inspiratie

AROMATHERAPIE VOOR JOU

Aromatherapie is één van de meest bekende natuurlijke therapieën. Iedere dag lees ik er ergens wel wat over, maar vaak is niet helemaal duidelijk wat het nou precies is én hoe je het kan gebruiken. Misschien laat de naam aromatherapie ook geen belletje bij je rinkelen, maar je hebt er [lees meer...]

52 HIKE CHALLENGE & WAAROM WANDELEN ZO GOED VOOR JE IS

Wandelen, hiken, ik doe het graag. Liefst met hond, dat maakt het voor mij nét wat leuker. Mijn dag is dan ook niet compleet zonder een wandeling. Nou heb ik natuurlijk twee honden, die sowieso naar buiten moeten én ik woon tegenover het bos, wat de drempel wel heel laag [lees meer...]

2021: stay tuned!

En toen… was het januari 2021! Allereerst wens ik jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar en ik hoop dat al jullie dromen dit jaar mogen uitkomen. Na een weekje uitwaaien aan het strand met mijn honden is het nu weer tijd om aan de slag te gaan, en daar heb ik [lees meer...]

De 3 leukste promo’s voor oktober!

Het is alweer 1 oktober en de herfst lijkt er nu toch echt aan te komen. Ik vind het heerlijk; de herfstkleuren, regen, sweaters, dekentjes… Maar voor mij staat oktober ook in het teken van belangrijke én mooie zaken, die ik graag in deze maand benadruk. Vanaf deze maand ga [lees meer...]

Welke hond past bij mij? Doe hier de test!

Je hebt besloten een hond te willen. Leuk! Misschien wordt het je eerste hond, misschien heb je al eerder een hond gehad, of misschien heb je er al één (of meerdere) en wil je er nog één bij. Zoveel rassen, zoveel keuze. Maar wat past bij je? Kies je voor [lees meer...]

Een nieuwe start!

En wat voor één! Nu mijn praktijk voor natuurlijke (dier)gezondheid en psychologie door de Corona crisis grotendeels heeft stilgelegen, heb ik veel tijd gehad om na te denken over waar ik heen wil met mijn werk. Ik vind mijn werk écht heel mooi en geniet er oprecht van als ik [lees meer...]

Zelftest

Hoe goed ben jij in balans?

Ontdek in 5 minuten of jij in balans bent op fysiek, mentaal en emotioneel gebied
én ontdek wat je nog meer kunt doen!
C O M I N G   S O O N

Go to Top